Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Βροχούλα


Είμαι άνθρωπος της βροχής ..

Τρελός οπαδός της...κάθε φορά που συννεφιάζει η διάθεση μου ανεβαίνει..ετοιμάζομαι να βγω έξω να την απολαύσω....μ αρέσει να περπατάω στην βροχή....μ αρέσει να οδηγώ στην βροχή ...μ αρέσει το βρεγμένο πλακόστρωτο......

οι νερολακούβες...η απουσία σκόνης.



Όπως θα έχετε καταλάβει κάτι τέτοιες εποχές υποφέρω
....ο δυνατός ήλιος ...ο καύσωνας είναι βασανιστήριο για μένα....δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που τηγανίζονται στις παραλίες...που ιδρώνουν οδηγώντας
μέχρι να φτάσουν να κάνουν μια βουτιά και μετά πάλι πίσω .


Από το σπίτι μου η αμμουδιά είναι λιγότερο από 100 μέτρα ...κι όμως μόνο βραδάκι θα με δεις εκεί... ...σούρουπο....κι όταν ξεκινάει καλοκαιρινή βροχούλα...έχει πλάκα να τους βλέπω όλους να τα μαζεύουν κι εγώ να διαλέγω ομπρέλα...βροχή και θάλασσα υπέροχος συνδυασμός !!!


Χτες λοιπόν δεν αισθανόμουν καλά...υπέφερα από την ζέστη.....ανοιξα τον υπολογιστή κι άρχισα να λέω τον πόνο μου στην e-γειτονιά ...Η φίλη μου η Λίτσα είχε ανάρτηση για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών ...δεν πτοήθηκα κι άρχισα τα δικά μου ...εκτός θέματος όπως συνήθως .... της ζήτησα αν έχει τον χορό της βροχής καθώς ξέρω ότι είναι κι αυτή στο club .


Και μου τον έστειλε...μαζί με μια ευχή....και μια όμορφη εικόνα.....

κι εγένετο θαύμα.. ..και τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται .... κι άρχισε να σκοτεινιάζει

οι πρώτες σταγόνες .....η συνεχιζόμενη ένταση... και μετά ανοίξαν οι κρουνοί του ουρανού ...... κατακλυσμός .



Ενθουσιάστηκα σαν μικρό παιδί....ντύθηκα στα γρήγορα και βγήκα έξω ....δροσιά φθινοπώρου στην καρδιά του καλοκαιριού.....υπέροχη αίσθηση...μοναδική...πολυπόθητη
.



Όσοι λοιπόν χτες απολαύσατε το υπέροχο αυτό δώρο τώρα ξέρετε τους υπαίτιους .

(την συνταγή την κρατήσαμε)

45 σχόλια:

eva είπε...

Η αίσθηση της βροχής δε νομίζω πως έχει ταίρι. Είναι αδύνατον να μη χαρώ, όταν βλέπω τη φύση δακρυσμένη. Εκείνη κλαίει, εγώ χαίρομαι. Όσο περισσότερο εκείνη κλαίει, τόσο πιο πολύ εγώ χαίρομαι.
Ναι, κι εγώ στο κλαμπ ανήκω. Στο κλαμπ αυτών που λαχταρούν τη βροχή. Σ΄αυτούς που αγαπούν τις νερολακούβες και τα βρεγμένα πλακόστρωτα, τα σκοτεινά σύννεφα, τον θυμωμένο ουρανό. Ο Γκρέκο είχε πει πως έφυγε από την Ελλάδα επειδή το φως του ήλιου ήταν τόσο εκτυφλωτικό που τον εμπόδιζε να δει με το δικό του, εσωτερικό φως. Το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί συμπάσχω. Σ' αυτή τη χώρα δεν υπάρχει σκοτεινιά. Για κάποιους αυτό μπορεί να γίνει βασανιστήριο. Αυτή η νεροποντή ήταν ένα διάλειμμα.Δεν είμαι βροχοποιός. Αν ήμουν, θα' βρεχε κάθε μέρα.
Η ευχή αυτή τη φορά έπιασε. Ίσως επειδή ήμασταν δύο. Ίσως επειδή το θέλαμε πολύ. Μια καλοκαιρινή μπόρα, κόντρα στην δυναστική εξουσία του αυγουστιάτικου ήλιου. Σα μια μικρή επανάσταση. Κι ας ήταν για λίγες ώρες μόνο, δεν έχει σημασία. Έφτασε ν' ακούσω το τραγούδι της για να μου φτιάξει τη διάθεση και να συντονιστώ με το δικό μου, εσωτερικό φως. Έστω και για λίγο, όσο κρατάει μια μικρή επανάσταση!

Σ' ευχαριστώ για όλα..

Όνειρα γλυκά, καλέ μου φίλε :))

Νίνα είπε...

Να πας στη Γερμανια..θα απολαυσεις με τη σεσουλα την αγαπημενη σου βροχη..! Οσο ημουν εδω μου έλειπε, αλλα επι ενα εξαμηνο εφαγα τοση βροχη που ειμαι πληρης για την υπολοιπη ζωη μου :)

η κοπέλα με το καναρινί φόρεμα είπε...

Για την Κυριακάτικη μπόρα και βροχή μιλάμε όλοι, ναι; Ώστε εσείς πουλάκια μου την στείλατε...!

Όταν βρέχει πάντα μα πάντα αυτή η σκέψη στο μυαλό μου, ότι ο Θεός κλαίει μαζί μου... και τα δάκρυά του χύνονται, όχι-όχι δεν το λέω εγωιστικά, μα νιώθω πως με καταλαβαίνει και συμπάσχει...

Δώρο Θεού σταλμένη η βροχή σας krye μου και evaggelia-p μου!

Με μελαγχόλησες με την δροσιά των εικόνων σου... με την υγρότητα των λόγων σου...

Υ.Γ. Μέρες τώρα ψάχνω μια εικόνα για να σου βάλω στο ιστολόγιο μου, να σε έχω άμεσα στα λινκ μου, μα αδυνατούσα να βρω κάτι. Ίσως τώρα τα καταφέρω, έχω ένα επιπλέον στοιχείο, για να δούμε...

Μια γλυκιά καλημέρα

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

Μ'αρεσει η βροχη, αλλα προτιμω να ειμαι στο σπιτι μου και να τη βλεπω πισω απο το τζαμι...!

Φιλια!

kryos είπε...

Ευαγγελία μου ..

Και ο Γκρέκο στο club ? δεν το ήξερα...συμφωνώ απόλυτα μαζί του και μαζί σου....πολλές φορές το πολύ φως μπορεί να γίνει βασανιστήριο...η πολύ ζέστη δε , πάντα.

Φαντάσου τι είχαμε να τραβήξουμε αν ζούσαμε πιο νότια .... πραγματικά πιστεύω ότι θα άλλαζα χώρα ..τουλάχιστον το δικό μας κλίμα έχει όμορφες εναλλαγές .

Κάναμε λοιπόν μια μικρή επανάσταση και το διασκεδάσαμε κιόλας ..πάμε για τις επόμενες :)

Να έχεις ένα όμορφο βράδυ με τα πιο γλυκά όνειρα !!!

ΥΓ τέτοιος σαδισμός με την φύση ?
"Όσο περισσότερο εκείνη κλαίει, τόσο πιο πολύ εγώ χαίρομαι."

:))

kryos είπε...

Καλώς ήρθες Νίνα στο φτωχικό μου

Έχω γεννηθεί στην Γερμανία οπότε όλο και κάτι θα έχω πάρει από εκεί ... πιστεύω ότι άνετα θα μπορούσα να ζήσω στο κλίμα της.

Από την άλλη πολλοί ξένοι που ζουν στην δική μας χώρα λένε ότι ερωτεύτηκαν την Ελλάδα για το φως της που είναι "λαμπρό" .... μπορεί κι εγώ να το εκτιμούσα περισσότερο αν το έχανα ... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...και η δική μου.

Δεν νομίζω να είσαι πλήρης για την υπόλοιπη ζωή σου ... αρκεί μια μικρή περίοδος ανομβρίας για να σου αλλάξει γνώμη ..κι εσένα για το club σε κόβω :)

Να έχεις ένα υπέροχο βραδάκι.
Πολλά φιλιά

kryos είπε...

Κοπέλα μου

Εγώ πάλι όταν βρέχει γιατί νιώθω ότι δεν κλαίει κανένας ? γιατί πιστεύω ότι είναι γιορτή χαράς?

Η φύση σίγουρα δεν κλαίει....προετοιμάζεται και αναζωογονείται.

Μου άρεσε όμως η σκέψη σου ότι ο θεός συμπάσχει μαζί σου...κατά κάποιο τρόπο ο πόνος αντέχεται περισσότερο μια βροχερή μέρα ...θα ήταν πολύ χειρότερος μια μέρα μ' εκτυφλωτικό ήλιο που δεν ξέρεις που να κρυφτείς.

Να έχεις ένα όμορφο βραδάκι κούκλα μου !!!

ΥΓ θέλω να χαίρομαι τη βροχή αλλά θέλω κι εσύ να είσαι καλά ...τι πρέπει να κάνω ?? αν βρέχει μόνο κάθε φορά που ο θεός συμπάσχει μαζί σου έχω πρόβλημα :))

kryos είπε...

@ Πρωτόπλαστη μου

Και πίσω από το τζάμι έχει την γοητεία της ...αλλά χάνεις πολλά ...το αεράκι που συνήθως την συνοδεύει ... τον υπέροχο ήχο της ...την μυρωδιά της.

Βγες έξω να την γνωρίσεις ..αφέσου να βραχείς συνειδητά...θα σου αρέσει .... και μετά θα σε γράψουμε κι εσένα στο club :))

Πολλά φιλιά !!! κι ένα υπέροχο βράδυ σου εύχομαι.

jacki είπε...

Βάλτε και μένα στο κλαμπ. Λάτρης της βροχής (μάλλον λάτρισσα-αλήθεια υπάρχει τέτοι λέξη;) Θα με δεις κι εμένα όταν πέρνει να ψιχαλίζει να περπατάω στη βροχή. Χωρίς ομπρέλα όμως. Θέλω να τη νιώσει όλο μου το κορμί, να πιω και την τελευταία σταγόνα, να γίνω μούσκεμα.
Καλώς σε βρήκα.

kryos είπε...

Σε έγραψα και σένα στο club jacki μου...κατάλαβα ότι είμαστε πολλοί και χαίρομαι γι αυτό :) .

Τελικά η διοργάνωση πάρτυ βροχής σε έρημες πλατείες φαίνεται πολύ καλή ιδέα...βλέπω να τις γεμίζουμε ... θα είχε πολύ γέλιο η αντίδραση των βιαστικών περαστικών.

Να έχεις μια όμορφη μέρα !!!

eva είπε...

Krye! Δεν ήξερα ότι είσαι κι εσύ γεννημένος στη Γερμανία! Ομοπαθής, λοιπόν. Από κει λες να είναι το κατάλοιπο;
Δεν είμαι σαδίστρια με τη φύση, μη μου λες τέτοια, ίσα-ίσα που είμαι φανατική οπαδός της. Χαίρομαι γιατί ξέρω ότι είναι δάκρυα χαράς, κάθαρσης και λύτρωσης, εντάξει τώρα;

Φιλιά :)

anima είπε...

Ναι,η βροχή στη μέση μιας καυτής μέρας,μόνο χαρά μπορεί να δώσει.Και ένα αίσθημα ανακούφισης.
Πόσο μάλλον όταν το έχεις ανάγκη.Όταν καίγεσαι κι εσύ ο ίδιος...

Καλησπέρα Ηλία μου.

υ.γ: Κάτσε να προλάβω την Dee και να της καταθέσω αίτηση συμμετοχής..
Δεκτό το κορίτσι μας,ναι;

Σταλαγματιά είπε...

...μ'αρέσει να βαδίζω στη βροχή,
ανάμεσα στις χοντρές στάλες...γιατί..
γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει...
πως κλαίω...

kelly alamanou είπε...

H Υπέροχη αίσθηση της βροχής το καλοκαίρι!!!
Εσύ έβαλες τα ρούχα σου και βγήκες έξω ..ένας άλλος έκανε.. για δες εδώ:
www.paramithas.gr

την καλησπέρα μου

kryos είπε...

@ Λίτσα μου

Εντάξει :)

Φυσικά και έκανα χιούμορ ... ξέρω την πολύ καλή σχέση σου με την κυρία Φύση ...βάζεις τα αθλητικά σου και τρέχεις κοντά της όταν τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά ( διάβασα και την σχετική ανάρτηση ) :))

Από την Γερμανία γύρισα ( με γύρισαν ) πολύ πολύ μικρός ... δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω κλίμα για να μου λείψει .... αλλά και μόνο το ότι γεννήθηκα εκεί ίσως παίζει τον ρόλο του ... λες ?

Καλή ξεκούραση το τριήμερο ...να περνάς υπέροχα ...
Φιλιά !!!

kryos είπε...

@ anima μου

Φυσικά και δεκτό το κορίτσι μας ... αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη εκφράσει την αγάπη της στην βροχούλα ... οπότε την γράφω χωρίς να την ρωτήσω :)

Για σένα δεν μας είπες ... είσαι για χορό κάτω από κατακλυσμό μέχρι τελικής πτώσεως ? :)

Να έχεις μια υπέροχη μέρα κούκλα μου !!!

kryos είπε...

Καλώς ήρθες Αναστασία

Νομίζω ότι μπορώ να σε καταλάβω ..είναι στιγμές που η βροχή περνάει σε δεύτερο πλάνο καθώς είμαστε βυθισμένοι στις σκέψεις μας ... κι έτσι όμως είναι αναζωογονητική γεμάτη κάθαρση...δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο περιβάλλον για στιγμές που απλώς θέλεις να μείνεις μόνος σου...για στιγμές που θέλεις να κλάψεις...για στιγμές που θέλεις να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου.

Αν σου συνέβη κάτι συγκεκριμένο πρόσφατα εύχομαι να σου περάσει γρήγορα και την επόμενη βροχούλα να την απολαύσεις με άδειο το μυαλό σου εστιασμένη στην στιγμή ... είναι λύτρωση .

Να έχεις μια όμορφη μέρα !!!

kryos είπε...

Γεια σου kelly ..καιρό έχουμε να τα πούμε.

Κι εγώ θέλω να το κάνω αλλά δυστυχώς δεν έχω ταράτσα...ελπίζω μέχρι τα 65 να τα καταφέρω ... θα προτιμούσα φυσικά να το κάνω με συντροφιά :)

Καλή ξεκούραση γλυκιά μου...να περνάς όμορφα !!!

kelly alamanou είπε...

ναι με συντροφιά....αν δε πάλλεται και σε κοντινή συχνότητα......εντάξει χλωμό, αλλά..

να'σαι καλά και σύ, και καλό Αυγουστιάτικο υπόλοιπο

τα φιλιά μου

kryos είπε...

Για να δεχτεί να το κάνει μάλλον θα πάλλεται ... αλλιώς δεν το προτείνουμε καν :))

Πολλά φιλιά !!!

fish eye είπε...

ααα ωστε εσειιιςςςς λοιπον..

χχχμμμ

που να δεις μετα τις 25..χαμος..η τελεια ευχαριστηση!!

υπομονη
φιλι

kelly alamanou είπε...

Σωστά δεν το προτείνουμε καν..
καλόοοο βράδιιι!

εχω ήδη αρχίσει να χαμογελώ για την επικείμενη νυχτερινή μου βουτιά
γιούπι!

kryos είπε...

@ φεγγαραγκαλιές ( που χτες είχες την τιμητική σου )..και με έκλειψη.

Τώρα με κάνεις ανυπόμονο :))

Τι θα συμβεί μετά τις 25 ? ξέρεις κάτι που αγνοώ ?
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω ...τον χαμό ...ελπίζω .
Κι αν είναι και για σένα η τέλεια ευχαρίστηση ευχαρίστως να μπεις κι εσύ στο όμορφο club μας.

Να έχεις μια όμορφη Κυριακή κούκλα μου !!!

kryos είπε...

@ kelly

Το χτεσινό επικείμενο νυχτερινό μπάνιο που τώρα λογικά θα πραγματοποιήθηκε φαντάζομαι ότι θα ήταν θεσπέσιο...με τέτοιο φεγγάρι και τέτοια υπέροχη βραδιά !!!

Ζηλεύω :))
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κάνω...ίσως σήμερα αν γυρίσω νωρίς.


Κάντο και σήμερα !!!

Φιλιά

fish eye είπε...

χαχαχα

λοιπονννν

καθε χρονο,τελη αυγουστου,ειναι οι γιορτες των παιδιων μου(ναταλια κ αλεξανδρος)..καθε χρονο λοιπον,αν δε βρεξει ανημερα,θα βρεξει σιγουρα 2-3 αντε 5 μερες μετα..

απο κει κι επειτα,δε ξερω γιατι,νιωθω πως ο καιρος αλλαζει,προσεξε το κ θα δεις(ελπιζω να μην κανει καυσωνα και βγω ψευτρα :)))

για αυτο ειπα ο χαμος..δεν κυριολεκτουσα βεβαια :)))

καλο κυριακατικο απογευμα
φιλι

anima είπε...

Ηλία μου,

εννοείται πως...

Ναιιιιιιιιιι.

Με σένα,την Dee μου, και τυη Φεγγαρένια μου για παρέα,πώς θα μπορούσα να πω όχι;
Μου λες;;;;

Καλό απόγευμα καλέ μου

kryos είπε...

@ αγκαλιές του φεγγαριού

Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία το τέλος του Αυγούστου ..πάντα δροσίζει εκείνο το διάστημα .. έχεις δίκιο.

Τα βράδια δε κοιμόμαστε διαφορετικά...και περιμένουμε τις πρώτες φθινοπωρινές μπόρες...όσο για τον χαμό.... καμμιά φορά δεν είναι και κακός ( κι εγώ δεν κυριολεκτώ τώρα ) . :)
Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου ως τα βαθιά γεράματα .... πάντα χαρούμενα κι ευτυχισμένα !!!
Καλή βδομάδα

kryos είπε...

@ anima μου

Χαίρομαι για το Ναιιιιιι....αυτό έλειπε να μας πεις και όχι :))))

Καλό απόγευμα καλή μου !!!

Dee Dee είπε...

Που εβρεξε;;;;;; Στην Καβαλα;;;;

Αυτες τις μερες που θα επρεπε να ξεκουραζομαι ετρεχα εδω κι εκει και ειχε πολυυυ ζεστη!!! Αχ Ηλια μου κανε τα ξορκια σου να βρεξει λιγακι κι εδω , ακομα κι αν δεν ειμαστε ολοι μαζι θα ειμαστε ολοι το ιδιο ευτυχισμενοι αν βρεξει :):):)

1-10 Σεπτμβρη παω διακοπες στη Λημνο, μη με λυπηθειτε, και ολες τις μερες να βρεχει εγω θα περασω υπεροχα, εσεις να συνεχισετε τα μαγικα και χωρις εμενα ναι;;; Σε σενα θα στηριζομαι :):):)

Η πραγματικη αγαπη στη βροχη ειναι ελευθερια.....κι εδω, μ'αυτη την αναρτηση κιολας, νιωθω σαν το σπιτι μου :):):)

Ανιμα, στον χορο σε θελω διπλα μου !!!!

Φιλια πολλα!!!

fish eye είπε...

αυτο το ''αγκαλιες του φεγγαριου'' λεω να το κανω avatar τι λες;

ετσι για μια αλλαγη με την νεα σεζον
χχχχχχχχχ

καλησπερα

fish eye είπε...

εγινε κι ολας

;)

αντε παντα αξιος

χιχ

kryos είπε...

@ dee dee

Που είσαι βρε Κατερινάκι και σε χάσαμε??
Το ξόρκι το χρησιμοποιήσαμε την περασμένη Κυριακή κι έπιασε όλη την χώρα....μην μου πεις ότι εδώ έγινε κατακλυσμός ..το ίδιο και στην Αθήνα και την Σαλονίκη την προσπεράσαμε ? αποκλείεται :))

1-10 Σεπτέμβρη θα γίνει χαμός ...μην φοβάσαι....το έχω κανονίσει με την κυρά του φεγγαριού .

Μ αρέσει που εδώ μέσα νιώθεις σαν το σπίτι σου...αυτός είναι ο σκοπός μου ..... να μαζευόμαστε παρεούλα...μπορεί να μην γράφω πολλές αναρτήσεις αλλά κάνω καλό καφέ . :)

Καλό βράδυ κούκλα μου !!

ΥΓ Έγινα νονός ..στο είπα ??? και μ 'αρέσει

kryos είπε...

@ αγκαλιές του φεγγαριού

Πρώτη φορά μου συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενος για την τιμή που μου έκανες . :)

Προκύπτουν τώρα κάποιες ευθύνες μετά το μυστήριο ? με χαρά μου να τις δεχτώ :)

Καλό βράδυ κούκλα μου !!!

Dee Dee είπε...

Το προηγουμενο Σαββατοκυριακο εβρεξε ναι!!! Σερρες ημουν και Καρυανη.....δεν σταματουσα να βγαζω φωτογραφιες :):):)

Αξιος για νονος Ηλια μου, πολυ ομορφο ονομα διαλεξες!!

Με'γεια με' γεια φεγγαρενια μου!!!

Περαστε απο το σπιτι μου να κεραστειτε , σημερα εχω γεννεθλια!!! :)

kryos είπε...

@ dee dee

ΕΕΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙ !!!

Aggelos Spyrou είπε...

Από την άλλη μεριά, δώθε κάτω, στην Αθήνα, έχουμε ξεχάσει τι θα πει βροχή.

Τη βλέπουμε στα ντοκιμαντέρ.

Καλησπέρα! :)

kryos είπε...

Καλησπέρα Άγγελε

Κι εμείς τα ίδια εδώ ..μην νομίσεις ότι έχει καμμιά διαφορά...όταν έβρεξε εδώ έβρεξε κι εκεί...είχαμε απευθείας σύνδεση :)



Καλώς ήρθες ..καλό απόγευμα !!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Την ίδια τρέλα κουβαλάω.... άσε και που μου αρέσει να πλατσουρίζω στις λακκούβες.....
:-)))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

kryos είπε...

Κι εσύ τα ίδια Γλαρένια μου ??

Τελικά είναι κανένας που κρύβεται στην βροχή ? :)

Καλό απόγευμα !!!
Φιλιά

κοκκινη κισσα είπε...

μετά απ΄όσα διάβασα δεν έχω παρά να ευχηθώ μιά δυνατή καλοκαιριάτικη μπόρα!τάχιστα!

πολύ όμορφες όλες οι φωτο..

εικόνες πραγματικής δροσιάς!

καλο βράδυ.

kryos είπε...

Σ ευχαριστώ για τις ευχές ... μακάρι να πιάσουν γιατί όση ζέστη δεν έκανε όλο το καλοκαίρι την κάνει τώρα .

Και για σένα ότι επιθυμείς και καλό Σαββατοκύριακο !!!

Unknown είπε...

είδα την ανάρτησή σου για τη βροχή, ψάχνοντας σε γειτονιές για δροσιά και χαμογέλασα...

είναι ο καιρός που λατρεύω :)

φιλιά βρόχινα...

kryos είπε...

Φυσικα και από μια τέτοια ανάρτηση δεν θα μπορούσε να λείπει η " νεράιδα της βροχής " ...αν θέλεις σε κάνουμε πρόεδρο στο glub που οργανώνουμε .. ( με την σύμφωνη γνώμη των άλλων πάντα ) :)

Χάρηκα που σ έκανα να χαμογελάσεις και σε δρόσισα λίγο.
Να έχεις μια υπέροχη μέρα !!!
Καλώς ήρθες
Φιλιά

Αλεξάνδρα είπε...

Xa! Λατρεύω την βροχή και το τραγούδι του Φρεντ Ασταιρ το τραγουδάω πάντα στη βροχή!!!

Χόρτασα από βροχές στην Φλόριντα να είναι καλά η Fay!

Κρίμα που εξαφανίσαμε το φθινόπωρο σαν εποχή, με τα πρωτοβρόχια του. Απο Καλοκαίρι σε Χειμώνα και μετά πάλι σε καλοκαίρι. Πουθενά κι η άνοιξη...

Ομως με ότι καιρό, χαίρομαι που σας βρίσκω πάλι!

Μου λείψατε!!!

kryos είπε...

Φέτος ας ευχηθούμε να δούμε φθινόπωρο ....ευχή και πίστη και θα χαρούμε τα πρωτοβρόχια όπως παλαιότερα !!!

Στο club κι εσύ ..έτσι Αλεξάνδρα μου ?

Μας έλειψες !!!